Μία λωρίδα η Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από σήμερα

Μέχρι τις 3 Αυγούστου η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών – Λαμίας θα πραγματοποιείται μόνο σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Προσοχή πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, καθώς λόγω εκτέλεσης εργασιών θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Τανάγρας.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 11 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2022 και κατά τις ώρες 07.00 έως 20.00, με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, περιοχής Δήμου Τανάγρας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 57,300 έως 55,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: Μία λωρίδα η Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από σήμερα – Μέχρι τις 3 Αυγούστου η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών – Λαμίας θα πραγματοποιείται μόνο σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. – gocar.gr – Περιοδικό αυτοκινήτου